RECLAME WAAR NIEMAND OMHEEN KAN!

Een Spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Daarom behoort Spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign-en communicatiemiddelen. De naam van jouw klant op het pand, het promoten van een nieuwe actie of de aandacht trekken tijdens een beurs of expositie, een spandoek bedrukken is een goede opvallende mogelijkheid om doelgericht te adverteren.

KIES HET DOEK WAT BIJ JOU PROJECT PAST

Kies een voordelig PVC reclamedoek voor events, een blockout voor professionele reclamedoeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend meshdoek om te bevestigen aan steigers. De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos.

OERSTERK BANNER 510

Hét nummer 1 materiaal voor (Span)doeken. Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Het PVC-doek van 510gr/m² is een veelzijdige alleskunner die je de volgende werkdag al in huis kunt hebben. Het Frontlit is indoor en outdoor te gebruiken en is voorzien van een B1-brandcertificaat.

LUCHTDOORLATEND MESHDOEK

Meshdoek is een PVC doek van 270gr/m² met een matte open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager.

MAAK JE SPANDOEK COMPLEET

Voor elk Spandoek hebben wij bevestigingsmateriaal zoals Spanners, Tieraps waarmee je jouw doek eenvoudig in een buizenframe monteert. Wij leveren naast rechthoekige frames ook ronde spandoekframes

Meer weten over Spandoeken, de materialen of onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tel. 0592 262 983 of per mail info@zwinderman.nl

spandoek 180 x 180 cm

  • Model:spandoek 180x180
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €57,50

  • Excl. BTW:€47,52

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Bundel bandjes (25 st.)

Bundel bandjes (25 st.)

Bundel bandjes verpakt per 25 stuks. Leverbaar in de kleur wit of zwart..

€3,00 Excl. BTW:€2,48

Bundel bandjes (50 st.)

Bundel bandjes (50 st.)

Bundel bandjes verpakt per 50 stuks. Leverbaar in de kleur wit of zwart..

€5,00 Excl. BTW:€4,13

Spanhaken (15 st.) t.b.v. spanframes en spandoeken

Spanhaken (15 st.) t.b.v. spanframes en spandoeken

Spanhaken (15 st.) t.b.v. spanframes en spandoeken..

€12,50 Excl. BTW:€10,33

Tags: Spandoek, frame