• Fotobehang bloemen abstract

Fotobehang

Op onze site kun je nu ook fotobehang bestellen. Dit is een originele manier om jouw slaapkamer, woonkamer, kantoor of keuken op te vrolijken. Dit kan met jouw eigen favoriete foto, of met een foto uit onze collectie. Onze collectie bestaat uit meer dan 1000 verschillende soorten foto op behang. 

Het fotobehang kan worden geleverd in banen van ca. 75 cm of in banen van ca. 150 cm. 

Fotobehang van Drukkerij Zwinderman is een van onze vormen van wanddecoratie. Hiermee kun je groots uitpakken en je hele wand opfleuren. Dit kan in verschillende kamers en op verschillende manieren.

  • Je eigen foto uploaden en laten afdrukken op fotobehang
  • Een fotobehang uit ons ruime assortiment kiezen

Eigen foto op fotobehang

Allereerst is er de mogelijkheid om je eigen posterbehang te ontwerpen door zelf een foto uit te zoeken. Dit kan een foto zijn die jij zelf mooi vindt, bijvoorbeeld jouw favoriete vakantiefoto, natuurfoto of familiefoto. Hierdoor wordt de decoratie erg persoonlijk en dus uniek. Als je zelf een foto uitkiest is het belangrijk dat deze een hoge resolutie heeft zodat de afdruk een hoge kwaliteit heeft. De foto moet per meter minimaal 700 pixels hebben. Bij een formaat van 2 x 2 meter van het behang moet de foto dus een minimale resolutie van 1400 x 1400 hebben. 

Fotobehang bloemen abstract

  • Model:bloemen_4032775
  • Beschikbaarheid:Op voorraad

Beschikbare opties: