• Tuincanvas 40 x 60 cm

MILIEUVRIENDELIJKE CANVASDOEKEN VOOR HAARSCHERPE (FOTO)PRINTS

Het sterke bannerdoek wordt gespannen op geïmpregneerde houten frames. We bieden hier de 10 populairste formaten aan. De outdoor canvasdoeken zijn leverbaar 5-7 werkdagen. De reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen! We bieden de meest populaire formaten aan. Houd rekening met een afwijkende afloop van 3 cm. 

AL JAREN EEN GELIEFD MATERIAAL

De populariteit van canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd product als wandpaneel in diverse interieurs. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. De canvas prints worden strak opgespannen op sterk duurzaam PEFC-goedgekeurd hout. Dit hout vervormt niet onder druk. 

GRATIS OPHANGSYSTEEM BIJ JOUW CANVASDOEK

Jouw canvasdoek kun je ophangen met ons gratis ophangsysteem. Het onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterkant van het frame. Hiermee hangt jouw canvasdoek altijd recht aan de muur.

CANVASDOEK ALTERNATIEVEN

Naast het Textielframe kun je ook kiezen voor Textielposters. Hier bepaal je zelf de hoogte en kies je uit zes verschillende breedtes. Of maak je keuze voor een foto op hout en kies een van de vele modellen en formaten. Nog meer materialen en mogelijkheden heb je met onze plaatmaterialen zoals b.v. foto op aluminiumplaat, trespa of zelf plexiglas. De meeste populaire plaatmaterialen vind je hier terug

Tuincanvas 40 x 60 cm

  • Model:Tuincanvas 40x60
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €52,50

  • Excl. BTW:€43,39

Beschikbare opties:


Tags: Tuincanvas, 40x60, outdoor