Verzending & bezorging

Verzending van drukwerk

Bij elke bestelling kunt u het afleveradres aangeven. Het afleveradres is het adres waarop uw bestelling wordt afgeleverd. 

Gratis verzending voor al ons drukwerk op deze website met een bestelbedrag van € 149,- of meer excl. btw. Voor afwijkende hoeveelheden dan vermeld op deze website of bij afwijkende levertijden kunnen verzendkosten in rekening worden gebracht ook bij bestellingen boven de € 149,- excl. btw. U wordt hiervan vooraf op de hoogte gebracht.

Tijdsindicatie

Het drukwerk wordt standaard op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 18.00 uur op het door u aangegeven bezorgadres afgeleverd. Het is helaas niet mogelijk om een exacte bezorgtijd te kiezen. Indien u met een extreme deadline zit neem dan voor het bestellen contact met ons op dan kunnen wij u direct vertellen of het door u gewenste produkt tijdig in huis kunt hebben.

Vragen over verzending

Voor vragen over uw verzending neemt u contact met ons op. Mail ons of bel naar (0592) 262 983. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

Bestelling afhalen

In Gieten, vlakbij Assen, produceren wij al het bestelde drukwerk zelf. Daarom is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Leuk om te weten is dat u bij het afhalen van uw bestelling altijd een gratis rondleiding kunt krijgen! En hebt u trek in een kop koffie of thee? Ook die krijgt u van ons! Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 uur en 18:00 uur aan de Bloemakkers 21, 9461 GX te Gieten.

Levertijden

De kosten van uw bestelling zijn mede afhankelijk van de levertijd. De prijs neemt af naarmate de levertijd toeneemt. De duur van de levertijd hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan zaken als de aanlevertijd van het product, het soort product en de betalingsmethode. Zie de levertijden bij uw bestelling voor meer informatie.

Gratis verzending

Bezorging binnen Nederland  naar 1 adres is boven de € 149,- excl. btw geheel gratis voor artikelen op deze website. Bij afwijkende hoeveelheden of levertijden kunnen verzend kosten in rekening worden gebracht ook boven de € 149,-. U wordt hierover dan vooraf geinformeerd. Wilt u een bestelling laten bezorgen op meerdere adressen of buiten Nederland of België? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Een zaterdaglevering is mogelijk voor veel van onze producten. We streven ernaar om deze optie in de toekomst voor al onze producten te kunnen aanbieden. Let op: deze optie is niet beschikbaar voor adressen buiten Nederland.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze info@zwinderman.nl U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.